LIIKASLINKKI

Liikasten sukuseura ry:n jäsenlehti

Seuran alkuvuosina jäsenille kerrottiin seuran asioista kaksi kertaa vuodessa ilmestyvillä monistetuilla tiedotteilla. Liikaslinkki-nimi otettiin käyttöön numerosta 2/1992 lähtien ja samalla sivumäärä kasvoi. Kuvatkin tulivat mukaan. Digitaaliseen painoon siirryttiin numerosta 2/2003 alkaen ja tiedote näytti jo lehdeltä. Samalla kuvien laatu parani olennaisesti. Tiedote-sana jäi historiaan seuraavasta numerosta alkaen, kun painosta tuli ensimmäinen Liikaslinkki-jäsenlehti.

Liikaslinkki jaetaan kaikille jäsenille jäsenetuna joko painettuna tai digitaalisena versiona jäsenen tekemän valinnan mukaan.

Numerosta 2/2016 alkaen lehti on ollut luettavissa myös jäsensivuilla.

Vanhat lehdet pidetään edelleen kotisivuilla.

Jos verkossa olevan lehden sisältö poikkeaa alkuperäisestä, lehden numeron perässä on B-kirjain.

jaala02

Kauppias Antti Liikasen (1887-1923) talo Jaalassa.

Kuvassa Martti Tulokas, Anna-Liisa Liikanen (s. 1917), Antin tytär ja

Kirsti Liikanen kesällä 2002. Antin kauppa sijaitsi aikoinaan samassa talossa kadun puolella.

Paluu sukuseuran etusivulle

Päivitetty 21.5.2017