Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sukukokous 2021

18 syyskuun, 2021 @ 12:00 16:00

Tervehdys, jäsenet!

Tervetuloa sukuseuran vuosikokoukseen Lahteen 18.9.2021 Viikinkiravintola Haraldiin. Osoite on Vesijärvenkatu 14, 15140 LAHTI. 

Kokous alkaa ruokailun merkeissä klo 12. Tarjolla on kolme pääruokavaihtoehtoa. Hinta riippuu osallistujamäärästä oheisen pääruokavaihtoehdot-liitteen mukaisesti. Jokainen maksaa ruokailunsa itse paikan päällä. 

Ravintolan kabinettiin otetaan koronarajoitusten vuoksi enintään 25 henkeä, mutta kokoukseen voi osallistua halutessaan myös etänä esimerkiksi Google Meetin välityksellä. Tilannetta katsotaan tarkemmin myöhemmin sen mukaan, minkä verran etäosallistujia on tulossa.

Ohjelmassa on vuosikokouksen lisäksi ainakin uusien kotisivujen esittelyä, DNA-katsaus ja huutokauppa, jonka tuotot menevät sukuseuran DNA-tutkimukseen. Huutokauppatuotteet ja ”kerran vain” myynnissä olevat Anne Ekroosin keramiikkatuotteet esitellään oheisessa liitteessä. Myös keramiikkatuotteiden tuotot käytetään sukuseuran DNA-tutkimukseen. 

Kokouksessa voi ostaa myös sukuseuran tuttuja myyntituotteita. Ilmoita kuitenkin etukäteen, mitä tuotteita haluat ostaa, jotta saat varmasti haluamasi.

Muistathan, että tänäkään vuonna kokouksessa ei halailla eikä kätellä. Kokoukseen tullaan terveenä, ja turvaväleistä pidetään huolta. Kaikille on tarjolla maskeja ja käsidesiä.

Ilmoittautumiset Olli Liikaselle mieluiten sähköpostilla viimeistään 31.8. Ilmoita samalla ruokavaliotoiveesi. Kerro myös, oletko halukas osallistumaan kokoukseen etänä. Peruutukset henkilömäärärajoituksen vuoksi viimeistään 2.9. 

Sisäänpääsy on maksuton. Osallistujat maksavat omat ruokansa.

liikanenolli@gmail.com