Kysely Kansallisarkiston aukioloajoista

Kansallisarkiston kotisivuilla on julkaistu uutinen aukioloajoista, jotka ovat vaarassa supistua entisestään:

Kansallisarkistossa käydään muutosneuvotteluita, ja niiden yhteydessä myös tutkijasalien aukioloaikoja joudutaan arvioimaan uudelleen. Arvioinnin pohjaksi kartoitamme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita, jotta käynnit arkistossa olisivat jatkossakin mahdollisimman sujuvia. 

Kyselyssä selvitetään, millaiset aukioloajat palvelisivat Kansallisarkiston asiakkaita parhaiten, jos tutkijasalien aukioloaikoja on pakko supistaa. Kysely koskee kaikkia Kansallisarkiston toimipaikkoja paitsi Saamelaisarkistoa, jonka tutkijasali toimii tälläkin hetkellä ainoastaan tilausperusteisesti.

https://kansallisarkisto.fi/news/3095/61/Vastaa-kyselyyn-Kansallisarkiston-aukioloajoista-vastausaikaa-on-28.11.-saakka/d,ajankohtaista

Vastaa kyselyyn, joka on avoinna 28.11. saakka:

https://www.lyyti.fi/questions/98b129cfe4

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *