Mikkelin sukuhaara kasvoi

Mikkelin Asilan sukuhaaran kantaisäksi on tiedetty jo hyvän aikaa noin vuonna 1640 syntynyt Olli Liikanen, ja hänellä on tiedetty olleen lapset Tuomas, Olli ja Reetta. Mikkelin sukuhaaran kantaisä on tähän asti ollut vuonna 1759 kuollut Risto Liikanen. Hänen kuulumisestaan samaan perheeseen on viitteitä esimerkiksi Kymenkartanon lääninhallituksen asiakirjoissa, mutta lopullista vahvistusta varten turvauduttiin DNA-testaukseen, tarkemmin sanottuna Big Y-700 -testiin.

Mikkelin Asilan sukuhaara on nyt yhdistetty Mikkelin sukuhaaraan, jonka henkilömäärä kasvoi kertaheitolla tuntuvasti.

Mikkelin Liikasten kantaisä Olli Liikanen lapsineen. Kaavio on tehty Heredis-sukututkimusohjelmalla.

Tutkittavia sukuhaaroja riittää vielä yhdistämisen jälkeenkin, kuten oheisesta kaaviosta näkyy.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *