Lokakuun 2022 kuva

Sisarukset Pirjo ja Vuokko Ylönen (myöhemmin PIrjo Närvänen ja Vuokko Korhonen) Mikkelin maalaiskunnan Vanhamäestä.

Kesällä 1956 Sylvi-äitimme vei meidät valokuvaan Mikkelin Kassakulmassa olleeseen valokuvausliikkeeseen. Minä täytin tuona kesänä 2 vuotta ja siskoni Vuokko 1 vuoden. Huomaa, miten nätisti äitimme vaatetti meidät pikkuiset tytöt.

Tämä toinen valokuva on otettu meistä kesällä 2022 Mikkelin Valokuvausliike Oy:ssä. Saimme juuri kuulla, että aiemmin Mikkelin Kassakulmassa sijainnut valokuvausliike on juuri tämä sama Mikkelin Valokuvausliike Oy. Nyt se sijaitsee Porrasssalmenkadulla. Yritys on ollut samalla suvulla 1950-luvulta lähtien.

Kuvat ja tekstin lähetti Pirjo Närvänen Mikkelistä.

1 ajatus aiheesta “Lokakuun 2022 kuva”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *