Eskon ja Liisan kanssa lounaalla

Esko Liikanen Mikkelin sukuhaarasta jäi Kangasniemellä elokuussa pidetyssä sukukokouksessa pois sukuseuran hallituksesta.

Esko on tehnyt sukuseuran hallituksessa pitkän työrupeaman, ja merkittävän kortensa sukututkimuksen kekoon on kantanut myös hänen vaimonsa, ”sukutuijottaja” Liisa. Halusimme kiittää heitä konkreettisesti, joten järjestimme tapaamisen lokakuussa, kun Anne, minä ja Olli suuntasimme muutenkin kulkumme Mikkeliin arkistomatkalle. Kansallisarkiston Mikkelin toimipiste avasi ovensa vasta tiistaiaamuna, joten maanantaina oli hyvää aikaa lounastaa Eskon ja Liisan kanssa.

Monena aikaisempana arkistoviikkona olemme käyneet vierailulla Eskon ja Liisan kotona Anttolassa. Siellä on syöty hyvin, tutustuttu moniin Eskon ja Liisan keräämän arkiston saloihin ja juteltu kaikesta mahdollisesta.

Tänä syksynä vietimme Eskon ja Liisan kanssa leppoisaa maanantai-iltapäivää lokakuisessa Mikkelissä hyvän ruuan ja seuran parissa. Kuvassa etualalla Anne Ekroos ja Olli Liikanen, taaempana kasvot kameraan päin Esko ja Liisa Liikanen. Kameran kanssa huseerasi allekirjoittanut.

Maarit ojensi Eskolle sukuseuran vaakunalla koristellut kalvosinnapit kiitokseksi ansiokkaasta hallitustyöskentelystä.
Liisa sai Maaritilta kukkakimpun. Kuvat Anne Ekroos.

Esko totesi tarjoilijalle, että pidämme eläkkeellejäämisjuhlat. Niin, hallituksesta Esko jäi eläkkeelle mutta onneksi ei arkistonhoitajan tehtävistä eikä sukuseurasta. Kaikkea hyvää Eskolle ja Liisalle jatkossakin! Seuraavan kerran tavannemme taas Anttolassa.

1 ajatus aiheesta “Eskon ja Liisan kanssa lounaalla”

  1. Anne Kultanen

    Hieno ”kokoontumisajo” arkistoimmeisillä.
    Miten mukavasti sanottu tuo ”sukutuijottaja” 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *